| Wolfenhords | |
|
+4Gestapo Svarun Blidi Wolfenhords 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Wolfenhords Kmet
Broj postova : 16 Join date : 26.03.2009
| Naslov: Wolfenhords čet oľu 26, 2009 9:16 pm | |
| Da predstavim i ovaj bend : -Wolfenhords je one man NSBM bend iz Hrvatske (Zagreb). Izdana 3 albuma : 1. Wolves of the New Beginning 2. Pathway to Lunar Utopia 3. White Power for White People ,Fight! Nobll o svojim kreacijama govori slijedeće “U tekstovima Wolfenhordsa su opisane skoro sve forme vremena i prostora... Kroz njih se provlači tematika po kojoj se budućnost i prošlost konstantno spajaju, moć koju želim predstaviti ljudima prevazilazi ljudsko poimanje, ona ne igra svoju ulogu samo na zemlji već i šire, u dubini univerzuma, gdje samo kometi razbijaju vječnu tišinu, kao i u dubini zemlje kroz paklene ognjeve koji se nazivaju magmom. U mojim pjesamama ljudi vječito žive i umiru, kao kroz jedan neprestani tok reinkarnacije, ponovnog rađanja tako i ponovnog umiranja. Za mene ništa nije čudno ako jednog dana u suborcu koji kraj mene u uniformi stoji naoružan puškom prepoznam prijatelja koji je jednom davno isto tako stajao kraj mene, s silnim mačem u ruci i spremao se na napad pohlepnih tuđinskih hordi. Po meni Wotan nije stvorio samo jedan svijet, već tisuću usporednih koji se konstantno isprepliću, treće i četvrte dimenzije do kojih rijetko tko može doći. Materijalna tijela i astralna koja nastanjuju kako iste svijetove tako i različite. Ti svijetovi se po mnogome razlikuju no jedno je uvijek isto a to je naš neprijatelj - obojena rasa koja je vjerojatno najveća pogreška prirode. Bijeli čovjek mora shvatiti da se u njemu krije ogromna moć koju mora iskoristiti na pozitivan način a to je totalno uništenje. Danas su ljudi zadovoljni onome što imaju, rade za mali novac koji im odluče dati Židovski bankari za njihov mukotrpan rad, nakon toga se mole Židovskom bogu, gledaju Židovsku televiziju. Moraju ustati iz svojih stolaca, razbiti televizore i ikone sa svojih zidova, i jednom za svagda razbiti okove sa svojih ruku. Vrijeme je da bijela rasa pobjedi u konačnom ratu, kao što je i u svim ratovima do sada. I svastika će se još jednom kao nekada vijoriti, ovoga puta s većim žarom i ne samo u Njemačkoj, već u svim predjelima ovog svijeta… A nakon toga i šire…” http://www.myspace.com/wolfenhords | |
|
| |
Blidi Štitonoša
Broj postova : 124 Join date : 16.03.2009 Age : 31 Lokacija : Makarska
| Naslov: Re: Wolfenhords čet oľu 26, 2009 10:21 pm | |
| White Power For White People Fight je bilo malo iznenadenje nakon preslusavanja, al' na kraju mi je ispa sasvim u redu...
Nije kao Wolves i Lunar Utopia, uglavnom, sve na mistu stoji kako i triba... | |
|
| |
Svarun Forum Admin
Broj postova : 239 Join date : 11.03.2009 Lokacija : pri birtiji "kod velikog Sejtana"
| Naslov: Re: Wolfenhords pet oľu 27, 2009 12:32 am | |
| šta niste ovaj bend počeli od pocetka kao grupa ljudi ili sam ja to nešta pomjesao?
inace muzika je nelosa...samo drmaj dalje | |
|
| |
Blidi Štitonoša
| Naslov: Re: Wolfenhords pet oľu 27, 2009 1:28 am | |
| Koliko ja znam, Wolfenhords je uvik bio one-man, sad neznam, nek momak tocno kaze kako je... | |
|
| |
Wolfenhords Kmet
| Naslov: Re: Wolfenhords pet oľu 27, 2009 5:47 pm | |
| Ma oduvijek je One man band,od samog samcatog početka a tako će i ostati.... | |
|
| |
Gestapo Kmet
Broj postova : 22 Join date : 19.03.2009 Age : 31 Lokacija : Trogir
| Naslov: Re: Wolfenhords sub oľu 28, 2009 1:27 pm | |
| dada treči album valja , odlican je | |
|
| |
crni_isus Kmet
Broj postova : 81 Join date : 19.03.2009 Age : 33 Lokacija : Helvete
| Naslov: Re: Wolfenhords sub oľu 28, 2009 2:20 pm | |
| Uvijek Wolfenhords Nikad Industrijala | |
|
| |
TONI Kmet
Broj postova : 76 Join date : 12.03.2009 Lokacija : Karlovac
| Naslov: Re: Wolfenhords sub oľu 28, 2009 9:27 pm | |
| Solidan bend, samo naprijed Nobll. | |
|
| |
Hunnerkongen Kmet
Broj postova : 24 Join date : 19.03.2009
| Naslov: Re: Wolfenhords sub oľu 28, 2009 11:36 pm | |
| Ovaj White Power je ok album, a i prijašnja ostvarenja su dobra. | |
|
| |
Wolfenhords Kmet
| Naslov: Slavic Alliance uto oľu 31, 2009 11:39 am | |
| Uskoro ce biti napravljen i Split Album sa Ukrainskim bendom Chysta Krynycya zvat ce se "Slavic Alliance" .Moze se ocekivat ambijentalna klasik folk BM atmosfera ali isto tako i malo Thrash-a.Album će biti gotov i izdan na pocetku 4. mjeseca.... | |
|
| |
Svarun Forum Admin
Broj postova : 239 Join date : 11.03.2009 Lokacija : pri birtiji "kod velikog Sejtana"
| Naslov: Re: Wolfenhords uto oľu 31, 2009 1:10 pm | |
| da mlad je to bend a opet valja...mislim na Chysta Krynycya jel....
svaka čast kako si uopce doso u kontakt snjima? | |
|
| |
Wolfenhords Kmet
| Naslov: Re: Wolfenhords uto oľu 31, 2009 9:38 pm | |
| Krill je upoznao jednog clana od Chysta Krynycya preko Pagan Front foruma pa je bio neko vrijeme u kontaktu s njim i onda mu je predstavio Wolfenhords posto je Chysta Krynycya također NSBM Wolfenhords mu se činio kao solidan bend s kojim bi napravili prvi Split album kao sto i meni odgovara za prvi put. Tako je to sve pocelo i sada je pri kraju pa cemo vidjeti kako će to sve skupa ispasti... | |
|
| |
Blidi Štitonoša
| Naslov: Re: Wolfenhords uto oľu 31, 2009 11:27 pm | |
| Il' se meni cini il' je Krill sa puno bendova u odnosu, barem kako vidim na spaceu... | |
|
| |
Wolfenhords Kmet
| Naslov: Re: Wolfenhords sri tra 01, 2009 7:02 pm | |
| Pa mogu ti rec da je sa mnogo bendova u kontaktu a posebno NSBM bendova kao sto su Syny Severa,Paganblut, M8L8TH,Temnozor Absurd i vec je neko vrijeme u kontaktu sa JFN-om,predstavio moj bend njemu i na Pagan Front-u pa camo vidjet najvjerovatnoje će izdat od Wolfenhords - WPFWPF .U svakom slucaju dobro je poznavat nekog kao sto je Krill koji moze povuc veze kada tada,ali nece ga biti par tjedana otišao on u Pirot s nekim bendom nešto kemijat. | |
|
| |
Blidi Štitonoša
| Naslov: Re: Wolfenhords sri tra 01, 2009 8:27 pm | |
| Neka neka drago mi je, uglavnom, kako god bilo, drz' se i nedaj... | |
|
| |
Rogati_Kopitar Forum Admin
Broj postova : 171 Join date : 11.03.2009
| Naslov: Re: Wolfenhords sri tra 01, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Wolfenhords Kmet
| Naslov: Re: Wolfenhords sri tra 01, 2009 10:21 pm | |
| Ko bi ga znao,možda je sa Kaganom nije mi ništa detaljno govorio... | |
|
| |
Rogati_Kopitar Forum Admin
Broj postova : 171 Join date : 11.03.2009
| Naslov: Re: Wolfenhords sri tra 01, 2009 10:46 pm | |
| jer znam da je kagan iz pirota. | |
|
| |
Svarun Forum Admin
| Naslov: Re: Wolfenhords pet ruj 04, 2009 12:10 pm | |
| ovo novo je ok odradjeno samo je nobll malo zasro na bubnjevima inace sve ok...ali ipak dajem prednost čistoj krajini...bend je neloš totalno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Wolfenhords | |
| |
|
| |
| Wolfenhords | |
|