| Svanthevid | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Svarun Forum Admin
Broj postova : 239 Join date : 11.03.2009 Lokacija : pri birtiji "kod velikog Sejtana"
| Naslov: Svanthevid sri oľu 18, 2009 1:55 pm | |
| Evo jedan bend oko kojeg kolega i ja krljavimo već dosta dugo i nikako nista da ispadne .... dakle članovi su Moja malenskost kolega Nihil te ritam mašina (još nismo odlučili koja) Tekstovi ce biti izrazito antihriscanski sa elementima NS-a i Slavic paganism... uglavnom eto posluišajte na majspejsu http://www.myspace.com/svanthevidozbiljnije su odrađena samo dve verzije introa na ostatku radimo | |
|
| |
Vozd Jovan Pogani Forum Moderator
Broj postova : 119 Join date : 17.03.2009 Age : 42 Lokacija : Pakao
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 3:18 pm | |
| Gitara se okej cuje... A bubnjevi mogu i bolji... Mislim kod mene su katastrofa semplovani... Na starijim demo snimcima... Tako da je bolje da radite bolji semplneg losiji... Posto ako je vec gitara ok zasto da ne bude i bubanj... Sve u svemu sretno sa radom... I da izbacite demo sto ranije... Da se cuje... | |
|
| |
Svarun Forum Admin
Broj postova : 239 Join date : 11.03.2009 Lokacija : pri birtiji "kod velikog Sejtana"
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 3:20 pm | |
| guitar pro bubanj i to prije neg je doso ovaj gp5 sa kao Realnim zvukovima heh | |
|
| |
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 3:26 pm | |
| Uglavnom nek se radi... Kako sam ja snimao 1.demose... Strasno... Ne kazem da je sad snimak aj zdrao... Al se mnogo razlikuje... | |
|
| |
Blidi Štitonoša
Broj postova : 124 Join date : 16.03.2009 Age : 31 Lokacija : Makarska
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 4:37 pm | |
| Cim sam cuo ovaj prijelaz odman u uvodu stvari Svanthevid samo sam reka 'GP5', inace, solidno je, svida mi se, samo bubanj sredit i to je to... | |
|
| |
Rogati_Kopitar Forum Admin
Broj postova : 171 Join date : 11.03.2009
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 4:39 pm | |
| zivio srki, samo snimaj, bez produkcije onako kako treba. | |
|
| |
Svarun Forum Admin
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 4:44 pm | |
| - Blidi je napisao/la:
- Cim sam cuo ovaj prijelaz odman u uvodu stvari Svanthevid samo sam reka 'GP5', inace, solidno je, svida mi se, samo bubanj sredit i to je to...
ma zajebano je em ni kolega ni ja apsolutno nikakvog zanja o bubnjanju...kolega jedan mi je prihvatio da odradi bubanj al cekam da uhvati vremena | |
|
| |
Blidi Štitonoša
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 4:47 pm | |
| Ma znam, ja sam takoder nesto snimao prije lita sa momkom koji se strasno razumi u te stvari i to je trajalo, predugo vrimena...
Inace ja kad sam snimao, tocnije ukucavao bubanj, prije bih ga dobro razradio u GP-u tako da samo doslovce samo 'prepisiva', tek sam na kraju radio sa semplovima te dinamikom i slicno, puno je lakse... | |
|
| |
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 6:20 pm | |
| Da tako je mnogo lakse... Odradis kako hoces u GP i onda samo prepises recimo u mad trackeru... A u ovom drum kit from hell mozes unbacit MIDI fajl i onda ga provuces kroz extra semplove... | |
|
| |
Blidi Štitonoša
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 6:26 pm | |
| Da, znam, al' taj drum kit from hell je pilicno zeznut ako hoces izvuc vec malo ozbiljniji zvuk, malo smo se makli s teme, al' u redu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Svanthevid sri oľu 18, 2009 6:34 pm | |
| Jes vala... Otisli smo bas daleko... | |
|
| |
Svarun Forum Admin
| Naslov: Re: Svanthevid čet oľu 19, 2009 10:41 am | |
| i da odlicili smo da klavijature ostanu samo na intro outro i tak to a ovako stvari kad budemo radili bit će bez klavijatura htjeli smo ih ostavit da kao nekakvu atmosferu rade u pozadini...al pošto nemamo klavijaturiste odustatsmo...znaci bit će samo dve gitare i ritam mašina i toe to....
eto budemo ovih dana uploadali i nekakve obrade mislim da ce bit burzum i mozda absurd | |
|
| |
Svarun Forum Admin
| Naslov: Re: Svanthevid sub oľu 21, 2009 8:19 pm | |
| evo pregovori sa kolegom dobivamo trećeg člana...za vokalom jel...vidjet ćemo šta će biti nadamo se uskoro nešto a kasnije nadam se i split sa prorokom | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svanthevid | |
| |
|
| |
| Svanthevid | |
|